НОВИНИ

Роналдо: Ако всички се жертват за отбора, ще бъдем по-добри

роналдо всички жертват отбора бъдем добри
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
12:17, 23.10.2021
Чете се за: 01:57 мин.
Спорт
Слушай новината

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо призова всички играчи на тима да са готови да се жертват за общите успехи на отбора, което би направило "червените дяволи" по-силни.

Португалецът има шест гола в осем мача след завръщането си на "Олд Трафорд", но резултатите на Юнайтед са колебливи и те вече изостават от върха в класирането на Висшата лига с четири точки.

"Отборът се намира в период на промени, защото купи мен, купи Варан и Санчо. Адаптацията ще отнеме време, дори и системата ни на игра. Но мисля, че стъпка по стъпка трябва да поставим в главите си мисълта, че всичко е възможно. Не говоря за индивидуалните постижения, поставям колективните успехи на първо място. Мисля, че е възможно да печелим като колектив, да печелиш индивидуални награди е по-лесно", коментира Роналдо преди дербито с Ливърпул в неделя.

Манчестър Юнайтед посреща Ливърпул в мач от деветия кръг на Висшата лига в неделя от 18:30 часа българско време.

"Всеки трябва да знае своята роля в тима. Аз знам своята роля в отбора, в клуба. Моята роля е да вкарвам голове, да помагам на отбора с опита си и с моето разбиране на играта. Ако всички мислят така и са готови да се жертват за отбора, ще бъдем по-силни. Имаме фантастична подкрепа зад нас, фантастичен стадион, фантастичен отбор, така че трябва да продължим по този начин", допълни петкратният носител на "Златната топка".

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Протест в Лозен: Недоволство срещу изграждане на ферма за мухи
Протест в Лозен: Недоволство срещу изграждане на ферма за мухи
Салах мечтае за завършек на кариерата си в Ливърпул
Салах мечтае за завършек на кариерата си в Ливърпул