НОВИНИ

Стоилов след победата над Ал Насър: Добра проверка срещу сериозен противник (Видео)

стоилов победата насър добра проверка сериозен противник видео
Снимка: ПФК Левски
bnt avatar logo
от БНТ
19:54, 12.01.2023
Чете се за: 02:42 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов остана доволен от представянето на тима по време на първата си контролна среща от подготвителния лагер в Дубай.

"Сините" постигнаха победа с 2:1 над местния Ал Насър след два гола на нападателя Марин Петков.

"Общо взето стана една добра проверка срещу доста сериозен противник. Имахме моменти, особено в началото, не бяхме достатъчно концентрирани, въпреки че отбелязахме двата гола. След това до края на първото полувреме изцяло владеехме инициативата. През второто полувреме повече дадохме инициативата на противника, но като желание, като за първа контрола смятам, че има добро, но смятам, че трябва да още много да работим върху контрола на топката, върху футболната увереност и самочувствие", заяви Стоилов пред официалния сайт на "сините".

"Беше важно футболистите да изиграят по 45 минути, малко даже добавихме тази контрола допълнително, за да може да имат повече футболисти игрови минути. Трудно мога да дам някакви оценки, защото само двама футболисти играха в по-дълъг период от време, но изглеждаха добре, защото 45 минути не са някакво мерило, което можем да кажем точно кондиционно как сме. Още повече и климата - вечерта винаги е по-хладно, динамиката е по-голяма, така че по-лесно се тича на такъв климат. Общо взето добро представяне за нашия отбор", коментира още Станимир Стоилов.

"Новите попълнения се стараят, трябва да се опитат още малко да подобрят динамиката, агресията в играта си, но като начало, мисля, че едно добро начало и за тримата. Нямаше никакви проблеми от към организация и контузии. Работата, която трябваше да свършим до този етап, сме я свършили. Продължаваме да се готвим и да работим за шампионата", завърши наставникът на Левски.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кога ще върнат картата за една линия в София?
Кога ще върнат картата за една линия в София?
Дете е в кома, след като бе блъснато от кола в София
Дете е в кома, след като бе блъснато от кола в София