НОВИНИ

Владимир Николов и състезателките на ВК Левски ще бъдат сред гостите на откриването на волейболния турнир "Звезди на бъдещето"

Надпреварата за подрастващи таланти до 16 г. ще се проведе за трета поредна година между 21 и 23 декември, а домакин отново ще бъде зала "Левски София"

владимир николов последните години клубният волейбол разви сме европа
bnt avatar logo
от БНТ
16:48, 20.12.2023
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
Слушай новината

Дългогодишният капитан на българския национален отбор по волейбол Владимир Николов, състезателките от женския отбор на Левски и треньорът Петър Шопов ще присъстват на официалното откриване на третия международен турнир за момчета и момичета "Звезди на бъдещето", който стартира утре и се организира от "синия" клуб.

Стартът на надпреварата предстои да бъде даден в четвъртък (21 декември) от 11:00 часа в зала "Левски София", като сред гостите на церемонията ще бъдат още другият президент на ВК Левски София - Давид Давидов, координаторът на националните отбори към Българската федерация по волейбол Николай Иванов и турнирният директор Атанас Гаров.

За участващите в турнира близо 200 таланти ще има и още изненади от едни от най-големите действащи имена в европейския и световния волейбол.

Третото издание на международната надпревара ще се проведе от 21 до 23 декември 2023 година, а входът за всички зрители в зала "Левски София" е свободен. Мачовете ще бъдат излъчвани на живо на официалния YouTube канал на ВК Левски София.

Клубове от пет силни волейболни нации - България, Италия, Полша, Русия и Сърбия, като при момчетата за трофея ще се борят италианският Дяволи Роза, руският Факел Нови Уренгой, сръбският Цървена звезда и българските Левски София, Берое и Люлин.

При момичетата ще участват италианският Перуджа, сръбският Цървена звезда, руският Нижни Новгород, полският Стежица и българските Левски София и ЦПВК.

Турнирът "Звезди на бъдещето" ще се проведе с подкрепата между 21 и 23 декември на Българската федерация по волейбол.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бившият вътрешен министър на Полша е осъден на 2 години затвор
Бившият вътрешен министър на Полша е осъден на 2 години затвор
Назначиха охрана на областния управител на София Вяра Тодева
Назначиха охрана на областния управител на София Вяра Тодева