НОВИНИ

Юрген Клоп: Ерлинг Холанд е истински звяр

Юрген Клоп
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
14:20, 11.05.2022
Чете се за: 01:57 мин.
Спорт
Слушай новината

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп определи Ерлинг Холанд като „истински звяр“ и призна, че очаква норвежецът да направи съперника за титлата Манчестър Сити много по-силен през следващия сезон.

„Гражданите“ обявиха преди ден, че 21-годишният играч ще се присъедини към отбора на Пеп Гуардиола преди кампанията 2022/23 след трансфер за 51 милиона паунда от Борусия Дортмунд. Манчестър Сити активира откупната клауза на футболиста, за да го привлече на „Етихад“.

"Много. Добър играч. Сити никога не е бил и никога няма да бъде отбор, който печели благодарение на един играч. Те имат специфичен начин на игра и мисля, че Ерлинг изведнъж ще разбере, че ще вкарва много голове на втора греда, където просто ще поставя крака си. Той ще заобича това. Той е истински звяр“, сподели Юрген Клоп.

Вчера Ливърпул обърна Астън Вила като гост за 2:1, за да се изравни по точки на върха с лидера Манчестър Сити. Двата тима продължават битката за първото място в Англия.

„Ерлинг Холанд имаше няколко контузии в Дортмунд, но когато е във форма, той е истински звяр. За съжаление, той е наистина добро попълнение за Сити“, каза още мениджърът на „мърсисайдци“.

Тази вечер „гражданите“ излизат в своя предпоследен мач от сезона във Висшата лига. Тимът на Пеп Гуардиола гостува на Уулвърхемптън от 22.15 часа.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Работодателите свикват национален протест на 18 май заради цените на тока и горивата
Работодателите свикват национален протест на 18 май заради цените на тока и горивата
Киев след руските атаки (СНИМКИ+ВИДЕО)
Киев след руските атаки (СНИМКИ+ВИДЕО)