НОВИНИ

Юрген Клоп със сърцераздирателно писмо до малък фен

Ливърпул Юрген Клоп
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
14:55, 06.07.2021
Чете се за: 02:55 мин.
Спорт
Слушай новината

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп написа сърцераздирателно писмо до млад фен, който се чувства притеснен да започне средното си образование през септември.

11-годишният фен на „мърсисайдци“ Люис Балф е имал нужда от съвет, при това не от кого да е, а от един от най-добрите треньори в света относно стреса и безпокойството, които изпитва преди важната стъпка в своя живот.

Младежът решил да попита Юрген Клоп какво прави, когато играчите му се чувстват по този начин. С брилянтен жест 54-годишният наставник реши да напише дълго писмо, за да успокои момчето.

"Мога ли да ти издам една тайна? И аз ставам нервен", написа Юрген Клоп до младия Луис.

„За да бъда напълно честен, бих се притеснил, ако не се изнервя, защото когато това се случи, ми дава шанс да превърна тази енергия в нещо положително. Знам, че може да е странно за момче на твоята възраст да мисли, че мениджърът на Ливърпул може да се чувства по този начин. Но това, което изпитваш ти, изпитвам и аз“, пише още писмото си треньорът.

„Попитахте ме какво правя, когато футболистите ми се чувстват по този начин и отговорът е много прост - напомням им колко са важни за мен и колко вярвам в тях, като съм сигурен, че се случва и в твоето семейство. Не е необходимо да се притесняваш, че могат да се случат лоши неща“, споделя още Клоп.

„Както добре знаеш, загубих няколко финала и това никак не е приятно усещане, но с помощта на моето семейство и приятелите си продължих напред. И в крайна сметка, успяхме да се насладим на наистина добри моменти“, казва още Юрген Клоп на момчето.

„Твоята подкрепа означава много за мен и останалите в Ливърпул, така че се надявам, че това писмо показва, че ние също те подкрепяме. You'll Never Walk Alone*“, написа още мениджърът на „червените“.

*You'll Never Walk Alone (Никога няма да вървиш сам) е един от слоганите на феновете на Ливърпул, част от текст на песен, която агитката пее.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
До 9 юли "Булгартрансгаз" трябва да представи докладите си по проверката на КЕВР
До 9 юли "Булгартрансгаз" трябва да представи докладите си по проверката на КЕВР
Осъдиха беларуски опозиционер на 14 години затвор
Осъдиха беларуски опозиционер на 14 години затвор