НОВИНИ

24 портрета на град Варна

Фотографът Пламен Михайлов е един от тези, които избраха секцията "My news", за да покажат хубавата страна на живота.

bnt avatar logo
от Мартин Николов
18:04, 09.04.2016
Чете се за: 01:02 мин.
У нас

Преди дни Пламен Михайлов откри изложба във варненската галерия. В нея фотографът е събрал 24 цветни снимки под надслов „Варна - портрет на моя град". Те могат да се разгледат и в дигитален вариант в платформата "My news" на новинарския сайт на Българската национална телевизия.

Пламен Михайлов, фотограф: Обществото има нужда а вижда града си хубав, а рядко му остава време в забързаното ежедневие да го обиколи, да види красивите изгреви или залези. И реших да запълня тази празнина неслучайно избрах тази платформа, този път реших да се покажа, не че съм се крил, но мисля, че правилно съм избрал.

Така в края на миналата година Пламен Михайлов качва първата галерия със снимки, на които той е автор. Вече има три публикации в "My news" , като се надява съвсем скоро да започне и съвместен проект с телевизията.

Пламен Михайлов, фотограф: Ще ми се просто с помощта на национална медия да определим един ден и една минута в България и всеки, който има телефонче, апаратче, да направи една снимка в точно тази минута и да съберем този резултат в един албум и да се казва „Една минута България".

"My news" е онлайн платформата за зрителите на Българската национална телевизия, които влизат в ролята на репортери, като споделят снимки и видеоклипове, които те самите са заснели и които според тях трябва да достигнат до повече хора. А сайтът на БНТ дава тази възможност.

Пламен Михайлов, фотограф: Следя доста телевизионни и информационни канали и по телевизията и по интернет, но винаги предпочитам да си сверя часовника с новините на БНТ, понеже са най-коректни, без да вземат ничия страна.

Ако искате да споделите своята гледна точка със зрителите на Българската национална телевизия - платформата "My news" е Вашето място. Мястото в новинарския сайт на БНТ, където Вие сте репортерите на „По света и у нас".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Опасност от зараза грози кравите до българо-гръцката граница
Опасност от зараза грози кравите до българо-гръцката граница
Дете се спаси с есемес от задушаване в контейнер в Англия
Дете се спаси с есемес от задушаване в контейнер в Англия