НОВИНИ

АРТЩРИХИ с Галя Крайчовска

Валентин Ганев отпразнува специален рожден ден. Моника Белучи също не се поддава на годишните измерения. Лени Кравиц изпраща снимки."Между етикетите"....Хосе Джеймс идва с най-личния си албум.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
12:47, 09.04.2016
Чете се за: 01:00 мин.
Още

Валентин Ганев отпразнува специален рожден ден. Цифрите в случая нямат никакво значение, важното е, че не спира да ни изненадва. Както самият той казва - „В нашата професия най-важно е последното, което си свършил - никого не го интересува какво си играл преди 10 години, на пернишка сцена или все едно къде”. Под знака на кръглата годишнина на Вальо Ганев е програмата в Народния театър, с негово участие. Стискаме палци и за „Аскеер”. Актьорът е номиниран за ролята на Гешев в „Гео”.
*****
Моника Белучи също не се поддава на годишните измерения. Ще я видим в премиерния „Вил Мари” - в различни визии и състояния, красотата й не иччезва. От следващата седмица филмът на един от най-добрите канадски режисьори Ги Едоан каца на български екран.

*****Ето го и Лени Кравиц. Е не дойде самият той, а фотографските му видения с изложбата „Флаш”.

Досадни фенове, папараци, зашеметени зяпачи - героите на Лени обикновено се втурват срещу него в битка за снимки и автографи. Но....изненада, той ги щраква и ролите се разменят. Първият фотоапарат, който музикантът някога взима в ръцете си е „Лайка”. Няма нищо случайно, преди две години приятел му дава фотоапарата си, да пощрака. Оказва се отново... „Лайка”. Това си е съдба - фотомеломанска.

*****
Те са „Между етикетите” - така се казва и съвместната им изложба в Софийската градска галерия. Художниците между 35 и 45 са в разцвета на силите си и не попадат нито в графа млади автори, нито пък към утвърдените. За щастие не се вписват и в рамката.

*****
Хосе Джеймс идва с най-личния си албум.
Срещата е съвсем скоро - на 24 април. Душата на миналогодишното издание на A to JazZ сега носи първите изненади от албума, върху който работи - “Любов по време на лудост”. Той ще излезе през 2017-та, с косвеното участие на публика от избрани градове по света, сред които и София.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нов живот за каменна църква на над 5 века
Нов живот за каменна църква на над 5 века
Обществено допитване за инсинератора край Куклен
Обществено допитване за инсинератора край Куклен