НОВИНИ

Депардийо започна снимки в село Калояново (ОБНОВЕНА)

С домашна ракия и баница жителите на Калояново посрещнаха звездата на френското кино Жерар Депардийо.

bnt avatar logo
от БНТ
21:38, 03.11.2014
Чете се за: 00:50 мин.
У нас
С домашна ракия и баница жителите на Калояново посрещнаха звездата на френското кино Жерар Депардийо. Той пристигна в пловдивското село, където днес започнаха снимките на най-новия му филм. Достъпът до актьора обаче е силно ограничен. Часове преди началото на снимките бяха блокирани всички улици към местното гробище. Именно там бяха заснети първите кадри с Депардийо. В лентата с работно заглавие „Пътуването", Депардийо влиза в образа на Ваня, възрастен самотен мъж, който тръгва на пътешествие с трабант. И с прасе, което е най-добрият му приятел. Двамата отиват в никому неизвестно село, където се забъркват в редица смешно-тъжни ситуации.
Румена Георгиева - актриса: „Виж ни като афганистанки сме, но те така виждат България хората сега. - Действието всъщност в България ли се развива? - В България се развива, в днешно време се развива, нататък ще го гледате".
Още след първия снимачен ден, целият екип е очарован от работата си с Депардийо.
Анелия Ташева - актриса: „Някои сцени имахме само по един дубъл, а други два и това беше, никакви капризи не прояви, да кажеш кой знае какво. По това се познават големите актьори всъщност, че се държат нормално и човешки".
За броени часове кинозвездата с руски паспорт раздели Калояново на две. Едни очакваха с нетърпение да го видят, а други демонстрираха пълна апатия към филма. Депардийо ще остане в Калояново десетина дни. След Нова година снимките на филма ще продължат в София.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Резултати от проверката на инцидента с ученици на Бузлуджа
Резултати от проверката на инцидента с ученици на Бузлуджа
Провокативно видео породи съмнения, че деца в Пазарджик играят на джихад
Провокативно видео породи съмнения, че деца в Пазарджик играят на джихад