НОВИНИ

Делян Добрев: Всяка партия се опитва да си прави политика през Изборния кодекс

Всички парламентарни групи са най-активни по отношение на Изборния кодекс. По никой друг закон не е имало толкова много предложения и такъв сблъсък в Народното събрание, коментира депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. Според него всяка група се опитва да си прави политика през Изборния кодекс, да се хареса на избирателите.

bnt avatar logo
от БНТ
19:25, 27.05.2016
Чете се за: 00:25 мин.
У нас
Делян Добрев, председател на комисията по енергетика в НС и депутат от ГЕРБ: Аз се надявам да затворим страницата до края на тази парламентарна сесия, защото няма как един месец преди изборите някой да променя правилата или поне те няма да важат за предстоящите избори.

Повишението на цената на горивата Добрев обясни с поскъпването на петрола.

Делян Добрев, председател на комисията по енергетика в НС и депутат от ГЕРБ: Много пъти сме си говорили дали всичко е нормално на пазара на горивата - отговорът е, че това е работа на КЗК да прецени. Затова избираме и нов състав на Комисията за защита на конкуренцията. В парламента върви процедура по избор на нов състав на КЗК. До 9 юни е крайният срок за предложения за състава на комисията и би трябвало до края на юни да приключи процедурата по избор.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Цветана Пиронкова на осминафинал в Париж!
Цветана Пиронкова на осминафинал в Париж!
Борба с незаконна постройка
Борба с незаконна постройка