НОВИНИ

Дончо Барбалов ще бъде и.д. заместник-кмет по транспорта на София

Заместник-кметът на София Дончо Барбалов ще изпълнява задълженията на подалия оставка Евгени Крусев, който е проверяван от прокуратурата във връзка с ремонта на ул. "Граф Игнатиев". Това заяви на заседанието на Столичния общински съвет столичният кмет Йорданка Фандъкова. Барбалов ще трябва да продължи работата върху всички обекти в сектора "Транспорт и транспортна инфраструктура".

Карина Караньотова
от Карина Караньотова
11:02, 06.12.2018 (извънредно)
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Барбалов сега отговаря и за ресори "Финанси и стопанска дейност" и "Здравеопазване". Преди 2 години той също отговаряше за тези 3 длъжности.

Йорданка Фандъкова, кмет на София: Аз се надявам и вярвам, че прокуратурата ще свърши своята работа възможно най-бързо, за да бъдат установени отговорностите. В случая искрено пожелавам на г-н Крусев да стане ясна отговорността на всеки един от процеса, знаете детайлите, че много хора участват в процеса, това е дълъг процес, с комисии, с експерти, разбира се, всичко ще зависи от приключването на проверките.
Дончо Барбалов, зам.-кмет по финанси, и.д. по транспорт: Това, което ще направя, е още днес ще отида на място със строителната фирма, с надзора, да обсъдим докъде са стигнали строителните дейности, какво може да се направи оттук нататък. И да разбера сега причината и обосновката за тези съоръжения там.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
АРТ посоки с Галя Крайчовска: предколедни изненади
АРТ посоки с Галя Крайчовска: предколедни изненади
Служба КОС ще проверява завод Арсенал
Служба "КОС" ще проверява завод "Арсенал"