НОВИНИ

Другите звезди на Евровизия за Кристиан Костов

Освен много почитатели Кристиан Костов спечели и много приятелства от Евровизия 2017. Вижте какво казаха другите звезди за него пред нашите специални пратеници в Киев Благой Цицелков и Илия Иванов.

bnt avatar logo
от БНТ
10:34, 14.05.2017
Чете се за: 00:33 мин.
Още

Айзея от Австралия: Наистина харесвам песента на Кристиан. Мисля, че е страхотна и цялото му представяне. Това, което прави с ръцете си мисля, че е много добро. Той е сред фаворитите.

Манел Наваро от Испания: Много харесвам песента му. Мисля, че ще бъде в топ 3, надявам се. Той го заслужава, пожелавам му успех. И на България също, мисля, че всичко ще се подреди за вас.

Деми от Гърция: Обичам го, обичам гласа му, обичам енергията му, толкова е мъдър за годините си. Обичам и песента, беше сред най-добрите ма полуфиналите. Пожелавам му успех.

Сънстроук проджект от Молдова: На неговата възраст да пееш толкова прекрасно, да имаш толкова шеметно израстване е страхотно. Убеден съм, че го чака голямо бъдеще.

Арцвик от Армения: Аз също обичам този изпълнител, защото го познавам отдавна. Пожелавам му успех, да се стегне и да забие здраво, защото той е страхотен, песента е велика и съм убедена, че той ще се представи блестящо.

Алма от Франция: Сигурна съм той ще се справи страхотно. Песента ти е красива, аз гласувах за нея.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Новоизбраният френски президент Еманюел Макрон влезе в Елисейския дворец
Новоизбраният френски президент Еманюел Макрон влезе в Елисейския дворец
ГДБОП предупреждава за компютърни атаки с вирус
ГДБОП предупреждава за компютърни атаки с вирус