НОВИНИ

Елена Поптодорова е решена да съди всеки, който е разпространявал лъжи за нея

Бившият посланик на България в Съединените щати Елена Поптодорова е решена да съди всеки, който е допуснал разпространението на откровени лъжи за нея и семейството й, във връзка със задържането й на летището във Варшава. В изявление за БТА, тя посочва, че е замесена в дезинформационен скандал.

bnt avatar logo
от БНТ
17:52, 06.03.2017
Чете се за: 00:23 мин.
У нас

Поптодорова обяснява, че преди полет за България, на борда на самолета по невнимание у нея е останала стока от безмитен магазин, след като е провела телефонен разговор, свързан с 90-годишната й майка. След връщането й във Варшава тя е възстановила козметичния продукт и платила дължимата глоба.

Тя заявява също, че последвалата медийна вакханалия е стигнала до там да ѝ приписва несъществуващи болести и отзвукът от случая е налице и в медии в Полша, Русия, Америка и Израел.

Елена Поптодорова казва още, че цял живот е работила за авторитета на България и е заемала принципни позиции в разрез с интересите на различни кръгове, които са искали да имат задкулисно влияние у нас. В края на седмицата тя се връща в България и ще говори за случая пред медиите.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Без осмокласници в училището в село Скрът догодина
Без осмокласници в училището в село Скрът догодина
Жюпе се отказва да се кандидатира за президент
Жюпе се отказва да се кандидатира за президент