НОВИНИ

Силистренският театър предлага 50% намаление на билет за двама

Билет за двама с 50% намаление предлага Силистренският театър в седмицата на любовта. Това е най-новата инициатива на директора на театралната институция в града Златина Станева.

bnt avatar logo
от БНТ
19:48, 11.02.2018
Чете се за: 00:37 мин.
У нас

За влюбените двойки ръководството на силистренския театър е избрало представленията „Емигрантска мечта“ на Мате Матишич и „46 крачки“ на Орлин Дяков . А билетът зае двма струва само 6 лева.

Златина Станева – директор на Драматично-куклен театър – Силистра: Хората, които ще посетят тези представления, ще покажат любовта си към театъра. Те няма само да възприемат комерсиално удоволствие, а ще бъдат провокирани от смисъла на драматургията, която съм убедена, че дълго време след това ще им дава поводи за размисъл в определени житейски ситуации.

Наскоро театърът успешно реализира и друга своя инициатива - един билет за три представления. Затова смята да я повтори следващия месец.

Златина Станева – директор на Драматично-куклен театър – Силистра: През март по повод Международния ден на театъра – 27 март, ще предложим и тази инициатива – три комедии на цената от един билет 10 лева – това ще бъдат спектаклите „Хайде, душко, убий ме“, „Търси с нов съпруг“ и „В старо село накрай света“.

И въпреки че поставянето на нови драматични заглавия в театъра на този етап е в застой, ръководството е в преговори за режисиране на пиеси от Сава Доброплодни.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Надзирателите започват серия протести с искане за по-високи заплати
Надзирателите започват серия протести с искане за по-високи заплати
В Сопот връчиха приза „Най-хубав Вазов мустак“
В Сопот връчиха приза „Най-хубав Вазов мустак“