НОВИНИ

Александра Фейгин тренира четворен толуп, ще участва в „Будапеща Трофи“

Борил Гочев
от Борил Гочев , Източник: БНР
12:49, 13.10.2020
Чете се за: 00:45 мин.
Зимни
александра фейгин тренира четворен толуп участва bdquoбудапеща трофиldquo

Александра Фейгин и състезаващият се за България американец Лари Луполувър ще представят България на международния турнир по фигурно пързаляне „Будапеща Трофи“, който ще се проведе от 15 до 18 октомври в унгарската столица.

"Повече от половин година не съм се състезавала. Липсва ми тръпката, адреналина ми липсва. Искам да видя на какво ниво съм спрямо момичетата от другите държави. Вълнувам се и се надявам да се представя достойно“, това сподели за БНР Александра Фейгин, преди да отпътува днес за Унгария.

„Доста добре мина подготовката ми. Доволна съм от това, което направихме и от това, че бързо успях да вляза във форма. Не ми попречи това, че имахме толкова дълга пауза. Отпочинах си и бях готова да започна новия сезон. Заради пандемията хореографът ми няма възможност да пристигне от Русия, нито пък аз мога да отида при него. За съжаление отново ще съм със старите програми. Надявам се скоро да ги сменя, защото ги играя вече трети сезон“, допълни възпитаничката на Ина и Андрей Лутай.

„Напредвам в изработването на тройния аксел. Вече тренирам и четворен толуп. Получавам се много добри опити. Трябва ми още малко и се надявам скоро да се получат изцяло. За сега не бързаме да ги включваме в програмите, защото първо трябва да ги изпълня чисто на тренировките. На този етап, все още не съм ги скочила съвсем цели и за това не бързам“, завърши фигуристката.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Инспектори заловиха около 250 кг незаконно уловена риба
Инспектори заловиха около 250 кг незаконно уловена риба
Кристиян Василев: Шансовете ми за олимпийска квота са големи
Кристиян Василев: Шансовете ми за олимпийска квота са големи