НОВИНИ

Анатоли Нанков: Доволни сме от представянето, но имаме още работа

анатоли нанков доволни сме представянето имаме работа
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
17:04, 21.01.2022
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
Слушай новината

Помощник-треньорът на ЦСКА - Анатоли Нанков, заяви, че е доволен от представянето на "червените" в първата им контрола от зимната подготовка.

В турския курорт Алания "армейците" завършиха наравно 1:1 с полския Стал (Миелец), където се подвизава юношата и бивш капитан на ЦСКА - Божидар Чорбаджийски.

"Това бе първа контрола за ЦСКА. Работим предимно за физическа подготовка и малко или много са преуморени футболистите, но сме доволни от старанието и желанието им за игра. Пуснахме двама играчи, които са на проби и трябваше да ги видим в игрова ситуация. Доволни сме и от тяхното представяне. Следващата седмица ще решим дали ще останат в отбора или не. Пред нас има още доста работа, има време до първия мач в първенството. Сега тепърва започваме тактически занимания и още много други неща, които трябва да усъвършенстваме. Надяваме се да постигнем това, за което дойдохме на лагера в Алания", заяви Нанков.

Той коментира и здравословното състояние на старши-треньора Стойчо Младенов, който пропусна контролата поради здравословни причини.

"Стойчо Младенов има здравословни проблеми, не е коронавирус. Всички се надяваме до седмица да се върне на обичайния си пост", успокои феновете на тима Анатоли Нанков.

Нанков разкри, че се търсят нови попълнения в полузащитата на ЦСКА.

"След напускането на Карол Мец и на Пламен Гълъботв останахме с трима централни защитници. Търсим футболисти на други позиции, да укрепим халфовата линия. Гарсеш тренира три дни с нас, но настинка го извади за няколко дни от строя. Очакваме от утре отново да започне пълноценна подготовка", завърши треньорът на ЦСКА.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Липсват важни лекарства от аптеките в Благоевград, няма и медикаменти за инхалации при деца
Липсват важни лекарства от аптеките в Благоевград, няма и медикаменти за инхалации при деца
Машина затисна служител в ски зоната над Благоевград
Машина затисна служител в ски зоната над Благоевград