НОВИНИ

Борислав Михайлов: Не ми е на нивото да коментирам протестите, и в двете контроли можеше да завършим наравно

Борил Гочев
от Борил Гочев
09:05, 03.04.2022
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
борислав михайлов участва среща ръководителите европейския футбол
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов се завърна у нас от Катар, където през изминалата седмица той изгледа двете контроли на националния отбор, а след това взе участие и в конгреса на ФИФА.

При пристигането си на летище "София" Михайлов коментира протестите срещу неговото управление, които бяха организирани пред сградата на БФС .

"Това ли е най-важното? Подобни неща са за рубриката на Евронюз - “No comment”. Tака че не ми е на нивото да коментирам. Който използва деца по този начин, той носи тази отговорност. Какво да протестират? Хората, които го организират, те трябва да носят отговорност и има органи в тази държава, които трябва да вземат мерки за тях. Винаги може да има протести, когато са организирани от определена група хора", заяви президентът на БФС.

Михайлов сподели мнението си и за представянето на българските национали срещу Катар и Хърватия в приятелските срещи, загубени с 1:2.

"Имаше индивидуални грешки. Можехме да завършим и двата мача наравно, дори с Хърватия да спечелим, както се развиваше мачът. В първия доста слабо играхме. Във втория момчетата се постараха, така че лично аз съм доволен, защото това е на хубаво място, 10-дневен лагер на хубави стадиони, хубави условия. Надявам се треньорите да са си взели поуките", коментира Борислав Михайлов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Голдън Стейт прекъсна негативната серия след обрат срещу Юта Джаз
Голдън Стейт прекъсна негативната серия след обрат срещу Юта Джаз
Явор Божанков, БСП: Не подкрепяме изпращането на оръжие в Украйна, ГЕРБ търсят конфронтация
Явор Божанков, БСП: Не подкрепяме изпращането на оръжие в Украйна, ГЕРБ търсят конфронтация