НОВИНИ

Боряна Калейн: Надявам се аз да бъда пример за младите хора, че нещата се случват с труд и постоянство

bnt avatar logo
от БНТ
09:40, 13.08.2024
Чете се за: 02:12 мин.
У нас
Слушай новината

Надявам се аз да бъда пример за младите хора, че нещата се случват с труд и постоянство, не стават лесно никога. Това каза гимнастичката Боряна Калейн в емоционално интервю по време на първото си телевизионно гостуване след спечеления среберен медал в индивидуалната надпревара на Олимпийските игри в Париж.

"Истината е, че все още ми е много трудно да осъзная какво точно постигнах на тези Олимпийски игри. Благодаря на хората, които ни посрещнаха на летището снощи, въпреки късния час, чакаха въпреки закъснението на нашия полет. Обичам ги!", каза Боряна Калейн, сребърна медалистка от игрите в Париж.

Гимнастичката сподели, че е един от най-емоционалните ѝ моменти на Олимпиадата в Париж е бил реакцията на личната й треньорка Марияна Памукова след последното съчетание.

"Най-силни бяха думите на личния ми треньор след последното съчетание, когато и двете знаехме, че сме си свършили работата и сме дали максимума. Тя ми каза, че се гордее с мен и ме обича. И двете на това състезание бяхме много уверени в нашите възможности и бяхме спокойни, че с малко късмет нещата ще се получат, както и стана", допълни Калейн.

Тя обясни, че работи с Памукова от 18 години.

"Хората видяха това, което наистина мога да покажа на терена. За съжаление пътят на един човек никога не е само възходящ, има и падения. Аз преживях много падения, но смятам, че именно тези моменти ми помогнаха в дните на състезанието да покажа това, което мога."

"Най-любими ми бяха бухалките, защото те пресъздават най-трудните мигове, през които съм преминала", каза още грацията.

Вижте целия разговор във видеото

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Калин Стоянов отива в Пловдив заради случая със застреляния полицай от 7-годишния му син
Калин Стоянов отива в Пловдив заради случая със застреляния полицай от 7-годишния му син