НОВИНИ

Ценен трофей за жената, пострадала преди мача на Роналдо

Кристиано Роналдо
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
11:45, 15.09.2021
Чете се за: 02:37 мин.
Спорт
Слушай новината

Тениската на Кристиано Роналдо е една от най-ценните стоки на пазара с футболна екипировка към момента.

Откакто португалският национал се завърна в Манчестър Юнайтед, немският гигант за спортни облекла, който се грижи за екипировката на „червените дяволи“, трябваше да заработи на пълен капацитет, за да може да отговори на лудото търсене на скъпоценния артикул.

Една дама обаче, благодарение може би на своя късмет, успя да се сдобие с фланелката му. Тя получи тениската лично от Кристиано Роналдо.

Причината за неочаквания подарък беше нещастието, стюардът да бъде уцелен от топка при загрявката за мача от груповата фаза на Шампионската лига между Йънг Бойс и Манчестър Юнайтед. Футболистът се притече на помощ на жената, прескачайки загражденията на терена.

Ударената жена вече получаваше медицинска помощ, но 36-годишният играч прекара малко време в разговор с нея, преди да продължи загрявката.

Кристиано Роналдо изигра своя 177-и мач в Шампионската лига, което изравни рекорда, държан от легендата на Реал Мадрид - Икер Касияс.

Нападателят на Манчестър Юнайтед вече оглави голмайсторската листа на турнира за всички времена, като добави още едно попадение във вторник вечерта. Той вече има 135 гола в Шампионската лига.

Петкратният носител на Златната топка има три гола в два мача, откакто се завърна на „Олд Трафорд“, макар че третият дойде при шокиращо поражение от Йънг Бойс. „Червените дяволи“ загубиха с 1:2 като гост в груповата фаза на евротурнира.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Повече първокласници във Варна тази година
Повече първокласници във Варна тази година
Отчет на МЗ: Смъртността от коронавирус у нас е два пъти по-висока от средната за ЕС
Отчет на МЗ: Смъртността от коронавирус у нас е два пъти по-висока от средната за ЕС