НОВИНИ

Етър измъкна точка от Ботев Пд в последните секунди

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:49, 20.10.2020
Чете се за: 00:44 мин.
Футбол
етър измъкна точка ботев последните секунди

Отборите на Ботев (Пловдив) и Етър (Велико Търново) завърши 1:1 в мач от деветия кръг на Първа лига по футбол в първата среща на "жълто-черните" под ръководството на новия треньорски тандем Петър Пенчев и Георги Онов.

Гостите се добраха до точката в самия край на двубоя. Преди началото на мача пред стадиона бяха сложени кутии, в които феновете можеха да сложат дарения, в продължение на кампанията за спасяване на "канарчетата".

В 18-ата минута Тодор Неделев центрира и след като вратарят на гостите се размина с топката, кълбото стигна до Джонатан Перейра, който от удобна позиция реализира гол за 1:0.

Домакините започнаха по-уверено второто полувреме. В 47-ата минута Тодор Неделев изведе Димитър Тонев сам срещу вратаря на великотърновци. Младият талант на домакините стреля неточно, а можеше да подаде на съотборника си Атанас Илиев.

В 57-ата минута Даниел Пехливанов излезе сам срещу Георги Аргилашки и стреля, но вратарят на пловдивчани спаси, а пет по-късно и Атанас Илиев се озова сам срещу Христо Иванов, но не успя да го преодолее.

В 83-ата минута Тодор Неделев центрира, но Атанас Илиев отправи неточен удар.

Така се стигна до последните секунди на третата минута на даденото от рефера продължение, когато след разбъркване пред вратата на домакините, Преслав Боруков успя да изравни за 1:1.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Залата в Базел няма да бъде преименувана на "Роджър Федерер" засега
Залата в Базел няма да бъде преименувана на "Роджър Федерер" засега
Четирима ученици са задържани във връзка с убийството на учителя от Франция
Четирима ученици са задържани във връзка с убийството на учителя от Франция