НОВИНИ

Илиан Илиев: Целта си остава топ 6

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:13, 14.12.2020
Чете се за: 00:57 мин.
Футбол
илиан илиев целта остава топ

Наставникът на варненци говори след минималната загуба на неговия тим с 1:0 като гост на Лудогорец в мач от 16-ия кръг на efbet Лига, като сподели, че целта пред "моряците" остава място в топ 6.

Старши-треньорът сподели още, че е останал доволен от играта на своите момчета, но не и от липсата им на ефективност при завършващия удар, която според него е коствала на тима спечелването на нещо от Разград.

"Целта пред Черно море си остава класиране в топ 6. Играхме така, както искахме. Пресирахме високо, рискувахме. Като цяло не мога да бъде недоволен. Но когато направиш толкова пропуски, трудно можеш да вземеш нещо от Лудогорец. Не бяхме ефективни при завършващия удар, имахме 3-4 чисти ситуации, други моменти, в които продължението на атаката трябваше да бъде по-добро. От това съм недоволен."

Относно гола на разградчани Илиев заяви, че неговия тим е подценил ситуацията при корнера, довел до единственото попадение в срещата.

"При гола им подценихме ситуацията при статичното положение. Явно липса на концентрация. Но ние имахме достатъчно моменти, в които да се върнем в мача. Ако бяхме изравнили, може би щяха да се разтреперят, но не успяхме да ги притесним с гол."

Накрая наставникът на Черно море очерта и целите пред отбора до края на редовния сезон, като изрази съжаление, че на няколко пъти до момента през кампанията тимът е пострадал и липса на късмет.

"Първенството през този сезон е по-оспорвано, ако имахме малко повече късмет в някои мачове можеше да бъдем много близо до тройката. Ще се борим за място в топ 6. Надявам се във втория полусезон да влезем добре и да играем всеки мач за победа, пък каквото се случи", каза още Илиан Илиев.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Адриан Андреев продължава да се изкачва в световната ранглиста
Адриан Андреев продължава да се изкачва в световната ранглиста
Гърция отвори фризьорските салони и книжарниците
Гърция отвори фризьорските салони и книжарниците