НОВИНИ

Късна драма лиши Манчестър Юнайтед от победа

bnt avatar logo
от Димитър Русев , Източник: БНР
13:28, 07.02.2021
Чете се за: 00:41 мин.
Футбол
късна драма лиши манчестър юнайтед победа

Манчестър Юнайтед пропусна шанса да се изравни по точки с лидера Манчестър Сити, след като завърши наравно 3:3 в домакинския си мач срещу Евертън в 23-ия кръг във Висшата лига. Доминик Калвърт-Люин драматично изравни в петата минута на добавеното време след изпълнение на фаул от Майкъл Кийн и груба грешка в защитата на домакините.

В 70-ата минута Скот Мактоминей направи резултата 3:2 след центриране Люк Шоу. До почивката "червените дяволи" водеха с 2:0. Единсон Кавани се разписа отблизо в 24-ата минута след асистенция на Маркъс Рашфорд. Бруно Фернандес с прехвърлящ шут в 45-ата минута покачи аванса за Юнайтед на две попадения.

Четири минути след почивката Абдулай Докоре намали изоставането на "карамелите", а в 53-ата минута Хамес Родригес изравни за 2:2 с шут от наказателното поле. След попадението на Мактоминей на два пъти Маркъс Рашфорд пропусна да реализира четвърти гол във вратата на гостите от Ливърпул.

Манчестър Юнайтед е на второ място в класирането, като изостава на две точки от лидера Манчестър Сити, който е изиграл два двубоя по-малко. По-късно днес "небесносините" гостуват на шампиона Ливърпул. Евертън е на шеста позиция във Висшата лига с 37 спечелени точки.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Русия спечели второто издание на АТП Къп
Русия спечели второто издание на АТП Къп
Ювентус надигра Рома у дома
Ювентус надигра Рома у дома