НОВИНИ

Крушарски: Спирачките на Локомотив са износени, не държат

крушарски спирачките локомотив износени държат
bnt avatar logo
от БНТ
22:49, 15.05.2021
Чете се за: 01:45 мин.
Футбол
Слушай новината

Собственикът на Локомотив Пд Христо Крушарски поздрави своя отбор за успеха с 2:0 над ЦСКА.

С победата тимът почти сигурно си осигури сребърните медали в шампионата. Локо Пд е на второ място с 3 точки повече от ЦСКА, а и има по-добри показатели от редовния сезон. До края на efbet Лига остават два кръга.

„Това нещо си е наша запазена марка, затова мога да поздравя момчетата за геройския мач за това, което правят и ще продължат да правят. Локомотив е набрал скорост, спирачките са износени, а желязо-желязо не държи. Това, което се опитаха да ни направят, да продължават да се опитват – ние никога няма да се предадем. Сега няма как да надскачаме Стефка Костадинова, ние действаме стъпало по стъпало, да натрупаме още някоя победа в евротурнирите. Да натрупаме опит и да вземем някой лев от евротурнирите“, сподели Христо Крушарски.

„Мен никой не ме пита как да се боря като прасе с тиква. Имаме си доверие в отбора, в България такъв отбор няма. Когото си искаме, него си бием. По-добри от нас няма.“

„Бъдещето в тези съдии и техните ръководители. Първо да се научат да свирят на гайда, след това да изнесат няколко концерта и след това да излизат“, коментира още Христо Крушарски след мача на стадион „Локомотив“.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Софийският фестивал на науката - как да рециклираме пластмаса вкъщи?
Софийският фестивал на науката - как да рециклираме пластмаса вкъщи?
Любо Пенев: ВАР се намесва като му е кеф
Любо Пенев: ВАР се намесва като му е кеф