НОВИНИ

Михайлович: Доволен съм от Антов, въпреки че сбърка при гола

bnt avatar logo
от Калоян Николов
11:55, 04.03.2021
Чете се за: 00:48 мин.
Европейски футбол

Треньорът на Болоня - Синиша Михайлович, остана доволен от дебюта на Валентин Антов при загубата на Болоня с 0:1 от Каляри в двубой от 25-я кръг на Серия "А".

Сръбският специалист отбеляза факта, че българският защитник е сбъркал фатално в 20-та минута на срещата, когато Каляри поведе в резултата.

След центриране от ъглов удар Даниеле Ругани от състава на Каляри бе оставен напълно непокрит от Валентин Антов в наказателното поле на Болоня и отбеляза единственото попадение в срещата.

"Антов ми хареса. Той направи това, което трябваше. Не беше много зает. Това, което той направи, беше добре. Освен при гола, защото точно Антов трябваше да покрие Ругани", коментира след срещата Михайлович.

Наставникът на "рособлу" беше видимо раздразнен от слабата атака на тима и подминатата от ВАР дузпа.

"Не бяхме добри в атака и допуснахме попадението по единствения начин, по който можеха да ни вкарат. Разочарован съм, защото не изглеждахме жадни. Очаквах по-добро представяне от това, но въобще не бяхме опасни. Съжалявам, защото исках точки тази нощ, а си тръгваме с празни ръце. Ръката на Нандес? От началото на сезона до сега, не си спомням за нито едно решение на ВАР в наша полза. Винаги са срещу нас. Ако беше обратното, щяха да дадат дузпа за тях и червен картон за нас. Казвам тези неща след всеки мач. Винаги една и съща история, нямам какво да добавя", допълни той.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Преведоха над 71 млн. лв. на тютюнопроизводителите
Преведоха над 71 млн. лв. на тютюнопроизводителите
Жена обърна кола в канавка след опит за изпреварване
Жена обърна кола в канавка след опит за изпреварване