НОВИНИ

Мохамед Салах ще стиска палци за Реал Мадрид, защото иска реванш в ШЛ

мохамед салах стиска палци реал мадрид иска реванш
bnt avatar logo
от БНТ
12:11, 04.05.2022
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
Слушай новината

Футболистът на Ливърпул Мохамед Салах ще стиска палци Реал Мадрид да се класира за финала в Шампионската лига. Кралският тим излиза тази вечер срещу Манчестър Сити в полуфинален реванш, но има да наваксва изоставане от 3:4 след първия двубой.

Египетският национал обаче се надява в битката за трофея да се изправи срещу Реал Мадрид, а причината е, че търси реванш от испанския гранд.

„Искам да играя с Реал Мадрид, ако трябва да бъда честен“, каза нападателят след победата на Виляреал (3:2) пред BT Sport.

Двата тима се срещнаха на финала в Шампионската лига през 2018 година.

„Манчестър Сити е наистина труден съперник, играхме срещу тях няколко пъти този сезон. Но лично аз предпочитам Реал, защото загубихме финал от тях и се надявам да получа възможност за реванш“, сподели Мохамед Салах.

Отборът на Юрген Клоп изглеждаше по-добрият в началото на мача през 2018 година, но нещата се промениха в един спорен инцидент. Серхио Рамос повали Мохамед Салах, а нападателят трябваше да напусне срещата след контузия на рамото.

Ливърпул загуби мача с 1:3, след като и вратарят Лорис Кариус допусна грешки.

Мохамед Салах се надява отново да се изправи срещу Реал Мадрид, въпреки че защитникът Серхио Рамос вече носи екипа на Пари Сен Жермен.

"Беше трудно през първото полувреме срещу Виляреал, но на почивката в съблекалнята си имахме разговор и през втората част показахме, че сме класен отбор. Продължаваме битката за четири трофея, защо да не ги спечелим всичките", каза още Мохамед Салах.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ВМРО организира протест пред МС под надслов "Не предавай Македония"
ВМРО организира протест пред МС под надслов "Не предавай Македония"
Как е решено кой да бъде евакуиран от "Азовстал"?
Как е решено кой да бъде евакуиран от "Азовстал"?