НОВИНИ

Наставникът на БАТЕ: ЦСКА-София е добре балансиран отбор

Борил Гочев
от Борил Гочев , Източник: БНР
08:17, 17.09.2020
Чете се за: 00:46 мин.
Футбол
наставникът бате цска софия добре балансиран отбор

Старши треньорът на футболния БАТЕ Борисов Кирил Алшевски определи ЦСКА София като добре балансиран отбор с бързи и физически силни атакуващи играчи.

Беларусите гостуват утре на стадион "Българска армия" срещу "армейците" в мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Алешевски очаква труден мач срещу момчетата на Стамен Белчев, имайки предвид че 15-кратните шампиони на Беларус ще са без две от звездите си, Станислав Драгун и Игор Стасевич.

Двамата опитни получзащитници дадоха положителни проби за COVID-19 и по този начин няма да могат да помогнат на своите съотборници по време на двубоя в София.

"Познавам добре съперника. Силен отбор, добре балансиран, особено в атака, бързи са по фланговете. Играчите са атлетични. Няма да ни бъде лесно. За съжаление двамата наши лидери Станислав Драгун и Игор Стасевич няма да играят и нещата стават трудни за нас", коментира Алшевски на брифинга преди мача.

"Винаги сме отстранявали български отбори в мачовете ни досега, но това се случваше с много усилия. Знаем, че ЦСКА винаги е отстранявал беларуски отбори, но се надявам да променим тази традиция. Макар че съм млад специалист, целта не е по-различна от обикновено. Надявам се на положителен резултат утре и да продължим напред в турнира. Въпреки всички проблеми, нашите футболисти знаят как се играят европейски мачове. Шансовете са 50:50", каза още Алшевски.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Новак Джокович с убедителна победа на старта в Рим
Новак Джокович с убедителна победа на старта в Рим
Банков обир в Сандански
Банков обир в Сандански