НОВИНИ

Пауло Фонсека: ЦСКА София е отлично подготвен физически отбор

Борил Гочев
от Борил Гочев
17:30, 28.10.2020
Чете се за: 00:51 мин.
Футбол
пауло фонсека цска софия отлично подготвен физически отбор

"ЦСКА София е много добре подготвен физически тим, който притежава много добри играчи едно на едно.", заяви старши треньорът на Рома Пауло Фонсека на пресконференцията преди мача между двата отбора от втория кръг на груповата фаза на Лига Европа утре в Рим.

"За мен е важно да имаме правилното отношение в този мач", каза Фонсека преди двубоя. "ЦСКА не постига добри резултати в последно време, но нека не забравяме, че те отстраниха Базел. Това е много добре подготвен физически тим, който пресира дълбоко и има много добри играчи едно на едно", добави 47-годишният португалец.

Фонсека коментира и треньорската смяна в българския отбор отпреди няколко дни и заяви, че тя по нищо не прави "червените" по-слаб противник.

"Ние трябва да се фокусираме върху нашата игра и да не чакаме само на грешки на съперника", посочи Фонсека.

Португалецът разкри, че от първата минута ще започне испанецът Борха Майорал на върха на атаката и добави, че проблемите в дефанзивен план на "вълците" не се дължат само и единствено на отсъствието на Крис Смолинг.

"Крис Смолинг е важен играч за нас, но головете, които допускаме, не са пряко свързани с неговото отсъствие. Момчетата, които играха срещу Милан в защита - Манчини, Ибанес и Кумбула, се справиха добре. Хубаво е, че Крис се завръща и ще може да започне мача като титуляр", каза още Фонсека.

Мачът на митичния "Стадио Олимпико" във вечния град ще може да наблдюдавате НА ЖИВО в ефира на БНТ 1 утре вечер от 22 часа!!!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Как се приемат ограничителните мерки в Бургас?
Как се приемат ограничителните мерки в Бургас?
Д-р Илонка Маева поема временно поста директор на Столичната РЗИ
Д-р Илонка Маева поема временно поста директор на Столичната РЗИ