НОВИНИ

Шеф на Арда призна, че клубът се нуждае от финансова помощ

Борил Гочев
от Борил Гочев
18:12, 07.09.2021
Чете се за: 01:40 мин.
Спорт
шеф арда призна клубът нуждае финансова помощ
Слушай новината

Спортният директор на ПФК Арда (Кърджали) Ивайло Петков призна, че финалистът за Купата на България търси генерален спонсор, който да помогне финансово на клуба.

Разкритието на Петков дойде по време на пресконференцията за представянето на новия наставник на кърджалии Димитър Димитров - Херо.

"Търси се генерален спонсор. Надявам се някой да откликне и да помогне. Засега всичко е наред. Назначаваме Димитър Димитров и продължаваме да развиваме отбора От 10 дни съм официално в клуба. Ходил съм на детско-юношески мачове. Смятам, че за развитието на един клуб трябва да се развива школата. Арда е отбор, който не може да купува, а трябва да създава футболисти", заяви спортният директор на Арда.

Той разкри още, че раздялата с предишния старши треньор Николай Киров е дошла в последния момент, а наред с него са си тръгнали и трима от основните футболисти на "сините".

"В последния момент се разделихме с треньора по негово желание. Останахме и без основни футболисти. Имахме разговори с играчи, но не се случиха нещата. Това не ни спира да продължаваме да работим. Един футболист беше на медицински прегледи и те показаха, че не е здрав. Ще повторим на друго място и ако всичко е наред, ще го привлечем", завърши Ивайло Петков.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Хаос и скандали в парламента заради бюджета на Държавното обществено осигуряване
Хаос и скандали в парламента заради бюджета на Държавното обществено осигуряване
От четвъртък спират плановия прием и операции във Варненска област
От четвъртък спират плановия прием и операции във Варненска област