НОВИНИ

Слънчева сряда и хубаво време до края на седмицата

Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
05:55, 11.10.2023
Чете се за: 01:45 мин.
У нас
Слушай новината

Слънчево ще бъде времето днес. Минималните температури ще бъдат между 6° и 11°, в София - около 8°, на морския бряг - от 11° до 13°, а максималните - между 19° и 24°, в София - около 20°.

Ще преобладава слънчево време с по-значителна облачност преди обяд над западната половина от страната. Ще духа слаб източен вятър.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Максималните температури ще са между 18° и 21°. Температурата на морската вода е 21 - 22°. Вълнението на морето ще се усили и ще е 2 - 3 бала.

В планините преди обяд облачността ще е значителна, на отделни места със слаби валежи от дъжд. След обяд облачността ще намалее до предимно слънчево време. Ще духа слаб северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 15°, на 2000 метра - около 7°.

До края на седмицата времето ще бъде предимно слънчево. По-значителни увеличения на облачността ще има в петък след обяд, но вероятността за валежи е малка. Вятърът ще е слаб, с променлива посока, а температурите ще се повишават и през почивните дни минималните ще бъдат между 8° и 13°, а максималните - между 23° и 28°.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Размера на минималната работа заплата ще разгледа Министерският съвет
Размера на минималната работа заплата ще разгледа Министерският съвет
Ювентус се готви за сериозна офанзива по време на зимния трансферен прозорец
Ювентус се готви за сериозна офанзива по време на зимния трансферен прозорец