НОВИНИ

Вълна от съпричастност за Роналдо и Джорджина след трагичната вест

Роналдо Джорджина
bnt avatar logo
от БНТ
10:34, 19.04.2022
Чете се за: 02:52 мин.
Спорт
Слушай новината

От Манчестър Юнайтед публикуваха изявление след трагичната смърт на новородения син на Кристиано Роналдо.

Роналдо и неговата спътница в живота Джорджина Родригес обявиха трагичната вест в понеделник вечерта, след като през октомври стана ясно, че очакват близнаци.

„Вашата болка е наша болка, Кристиано Роналдо. Изпращаме любов и сила към вас и семейството ви в този момент”, пише в изявлението на Манчестър Юнайтед.

37-годишният играч обяви вчера, че синът му е починал, като същевременно потвърди, че Джорджина Родригес е родила момиченце, което е живо и здраво.

„С най-дълбока тъга трябва да обявим, че нашето момченце почина“, се казва в публикацията на португалския национал.

Фенове, футболисти и много спортни личности изразиха своята съпричастност към Кристиано Роналдо след случилото се.

Преди Джорджина да забременее, Роналдо вече беше баща на четири деца, като три от децата му са родени от две сурогатни майки.

През март тази година половинката на футболиста обяви, че Роналдо е „най-добрият татко в света“, заедно с очарователни снимки на цялото им семейство.

Сестрата на Роналдо Катя Авейро също публикува сърцераздирателно съобщение в социалните мрежи, след като трагичната новина излезе наяве.

„Обичам те и сърцето ми е с теб там. Бог да се грижи за теб и да те пази по пътя. Нашето ангелче вече е при татко. Нашето малко момиченце, което е тук силно и здраво, ще ни учи, че само любовта има значение”, сподели Катя Авейро.

Футболистът на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд също беше сред подкрепилите Роналдо: "Мислите ми са с теб и Джорджина, братко. Много съжалявам."

Тази вечер Ливърпул посреща големия си съперник Манчестър Юнайтед на "Анфийлд" в отложено дерби от 30-ия кръг на Висшата лига. Мачът е от 22.00 часа.

„Червените дяволи“ са без победа на „Анфийлд“ от 2016 година, но три от последните им пет сблъсъка в Ливърпул завършиха с нулево реми. 0:0 бе резултатът от последното гостуване на Манчестър Юнайтед на "Анфийлд".

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ще спре ли отглеждането на норки в България?
Ще спре ли отглеждането на норки в България?
В навечерието на Великден: Доброволци от ж.к. Люлин събират хранителни продукти за хора в нужда
В навечерието на Великден: Доброволци от ж.к. Люлин събират хранителни продукти за хора в нужда