НОВИНИ

Юрген Клоп: Не бяхме достатъчно добри срещу Лестър

Юрген Клоп Джеймс Милнър
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
08:18, 29.12.2021
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че неговият тим не е бил на ниво срещу Лестър. "Мърсисайдци" претърпя поражение с 0:1 в 20-ия кръг от Висшата лига.

Ливърпул заема второто място в класирането с 41 точки след 19 мача, а изоставането от лидера Манчестър Сити вече е 6 точки.

"Заслужен резултат за Лестър. Странен мач. Не играхме достатъчно добре. Начинът, по който боравехме с топката не беше съвсем правилен. Изиграхме много лош двубой, затова е нормален резултатът", сподели треньорът.

"Решенията, които взехме, бяха лоши. Може би имаше и малко липса на късмет. Трябва да създаваме повече положения за гол. Да, имаше достатъчно за победа, но въпреки това, щом сме загубили, значи е трябвало да създадем повече", допълни мениджърът на Ливърпул.

"Започнахме мача добре, но в началото напълно загубихме ритъма, а след това просто не успяхме да го върнем. Лестър игра преди два дни, затова заслужават победата. Вече има голяма разлика между нас и Манчестър Сити. Но това не е мой проблем в момента. Ако играем нашия обичаен футбол, ще побеждаваме", добави още Юрген Клоп.

В следващия мач Ливърпул ще се изправи срещу Челси на 2 януари.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Отмениха пореден мач от Висшата лига на Англия
Отмениха пореден мач от Висшата лига на Англия
Кражба в София - жена отмъкна оборота от магазин в квартал "Надежда" и избяга
Кражба в София - жена отмъкна оборота от магазин в квартал "Надежда" и избяга