НОВИНИ

Юрген Клоп остана доволен от успеха над Астън Вила

Ливърпул Юрген Клоп
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
07:29, 11.05.2022
Чете се за: 01:42 мин.
Спорт
Слушай новината

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели след успеха с 2:1 като гост на Астън Вила, че неговият тим се е представил на ниво, въпреки че му е било необходимо време, за да влезе в мача.

С обрата „мърсисайдци“ се изравниха по точки с Манчестър Сити на върха (86) във Висшата лига на Англия, като „гражданите“ излизат тази вечер срещу Уулвърхемптън от 22.15 часа.

„Не мисля, че можехме да спечелим лесно. Астън Вила е отбор от високо ниво. Бяхме притиснати от всичко, което направиха. Сега попаднахме в това положение. Ако искате да спечелите гостуване, трябва да намерите пространства“, сподели наставникът на Ливърпул.

„Астън Вила игра много добре. Имахме нужда от време, за да влезем в мача. И преди да влезем в мача, резултатът беше 1:1. Затова съм много горд. Много добро представяне в средата на май“, уточни още Юрген Клоп.

„Колкото до гола на Садио Мане, целият момент беше страхотен. Луис Диас даде пас, който никой не очакваше. Нямахме време да тренираме и да работим върху това, но съм щастлив, че в този момент даде вид, че ще отправи удар, но всъщност даде пас“, коментира още мениджърът на Ливърпул.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нестор Куцев: 0% ДДС за хлебопроизводителите със сигурност ще помогне
Нестор Куцев: 0% ДДС за хлебопроизводителите със сигурност ще помогне
Финалистка от "Гласът на Украйна" помага с благотворителност в България
Финалистка от "Гласът на Украйна" помага с благотворителност в България