НОВИНИ

Юрген Клоп: Резервирайте ни хотел за финала следващата година

юрген клоп
bnt avatar logo
от БНТ
07:58, 29.05.2022
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
Слушай новината

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е уверен, че отборът му ще играе във финала на Шампионската лига през следващия сезон. „Мърсисайдци“ претърпяха поражение с 0:1 в Париж, като трофеят отиде при Реал Мадрид.

„Имам силното чувство, че ще играем отново (във финала на Шампионската лига – бел. ред.). Момчетата са наистина конкурентноспособни, те правят изключителен отбор и през следващия сезон ще бъде същото“, сподели Юрген Клоп.

„Къде е (финалът на Шампионска лига – бел. ред.) през следващата година? В Истанбул ли? Резервирайте хотел”, каза треньорът на Ливърпул след поражението от Реал Мадрид.

Испанският гранд спечели двубоя с един удар във вратата. Решаващият гол в 59-ата минута отбеляза Винисиус Жуниор - този удар стана единствен за Реал Мадрид, въпреки че попадение на Карим Бензема не беше зачетено след преразглеждане с ВАР.

Ливърпул стреля 23 пъти към вратата, уцели целта 9 пъти, но вратарят Тибо Куртоа парира всички удари.

„Сега в съблекалнята никой не смята, че сезонът е бил страхотен. Може да ни трябват няколко часа, за да разберем това. Изиграхме добър, но не и перфектен мач“, каза още Юрген Клоп.

„Чувствата ни са смесени. Достигането до финала не е толкова лошо, това е един вид успех. Но не и успеха, който искахме“, завърши мениджърът на Ливърпул.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Първият влак с украински бежанци тръгва днес от Варна към Рибарица и Паничище
Първият влак с украински бежанци тръгва днес от Варна към Рибарица и Паничище
Градушка и обилни валежи в Родопите
Градушка и обилни валежи в Родопите