Страстната седмица е в разгара си, а с наближаването на Великденските празници, е време да си припомним и част от хилядолетните традиции, които съпътстват този момент от годината. Боядисаните яйца и агнешкото место са неизменна част от трапезата на всяко семейство на Великден. Третият задължителен елемент от празничното меню - козунакът, също не е за подценяване. Какви са тайните за направата му, завесата открехва репортерът ни Тереза Ставрева.
Филмът "Война на истина": Кой управлява информацията и държи монопола над истината?
От балкона в София до НАСА: Българката, сбъднала мечтата си да покори звездите
Мотористи, облечени като Дядо Коледа, преминаха по столични булеварди (ГАЛЕРИЯ)
Алпинисти, облечени като коледни герои, зарадваха децата в онкохематологията на ИСУЛ
"Нова година - нова валута": Опитът на Португалия и Австрия по пътя към еврото
Откриха над 400 кг тютюн за наргиле без бандерол в складове под наем (СНИМКИ)
Българин почина в САЩ: Мъжът е бил в център за задържане на имигранти в Мичиган