НОВИНИ

Легендарната рок група ФСБ с голям юбилеен концерт в "Арена Армеец"

Броени дни остават до юбилейния концерт на ФСБ. Любимата на поколения рок група ще отбележи своята 40-годишнина в "Арена Аремеец" на 7 октомври. Специално за събитието от Германия се завръща един от основателите на ФСБ - Александър Бахаров. Музикантът не е свирил с групата близо 35 години.

Айше Сали
от Айше Сали
12:24, 05.10.2017
Чете се за: 00:39 мин.
Още

Музикална история, разказана с хитове и пречупена през живота на поколения. Песните на ФСБ са част от срещите "след 10 години", напомнят да летим "високо, високо" и да не забравяме, че "пак ще се прегрънем завинаги". Защото "любовта е стих безкрай, нашепващ нещо свято".

Иван Лечев, музикант: Тази група направи от мен това, което съм в 90%. Целият ми съзнателен живот е така или иначе свързан с тази група.
Константин Цеков, музикант: Най-важно е всеки творец да има своята убеденост за това което прави, да е истински към самия себе си.

За 40-годишнината музикантите от ФСБ отново ще бъдат заедно на сцената. А най-голямата изненада е завръщането на Александър Бахаров.

Александър Бахаров: Да свириш с тези хора е удоволствие. През цялото време, когато бях в Германия без тях, чувствах, че ми липсва размяната на това музикално удоволствие, на екшъна, който имахме като свирим заедно.
Румен Бояджиев: Искаме да бъде смесица между професионализма на ФСБ и носталгичното от миналите години.

Концертът на 7 октомври няма да бъде заснет от нито една телевизия, а БНТ ще ни направи съпричастни на голямата годишнина със специален филм за юбилея.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кръгла маса Чисти коли за чист град
Кръгла маса "Чисти коли за чист град"
Два пъти повече пострадали при катастрофи у нас в сравнение с ЕС
Два пъти повече пострадали при катастрофи у нас в сравнение с ЕС