НОВИНИ

Политически реакции след края на депутатските правомощия на Цветанов

Оставката на Цветан Цветанов като депутат заради имотния скандал днес беше приета от парламента. "За" гласуваха 121 депутати, 7 бяха "против" и трима "въздържали се". Депутатските правомощия на Цветанов бяха прекратени без дебат и без той да присъства в пленарната зала. През това време Цветанов обикаляше по стаите на парламентарните групи за последна среща с лидерите.

Надежда Василева
от Надежда Василева
19:50, 29.03.2019
Чете се за: 00:46 мин.
У нас
Волен Сидеров - председател на "Атака": Каза ми какъв размер за анцуг иска да му подаря, защото маратонки вече му подариха. Това е от нас, иначе си казахме, че сме работили нормално, моите шеги г-н Цветанов винаги ги е оценявал добре, тоест не се дразни от тях, така че и занапред ще имаме добри отношения.
Цветан Цветанов: С анцуга беше повече закачка. Волен Сидеров винаги има такива хубави моменти, в които може да отправи закачки към събеседника си.
Мустафа Карадайъ - председател на ДПС: Г-н Цветанов не излиза от политиката. Че излиза от НС, това е една тема, но той си остава зам.-председател на ГЕРБ. Между основните партии трябва да има диалог. Надявам се и в бъдеще с ГЕРБ този диалог ще продължи.
Цветан Цветанов: Искам да благодаря на колегите, въпреки че сме имали много спорове, може би на моменти сме се обиждали и сме стигали до по-сериозни крайности, но в политиката го има и това и аз съм убеден, че преди всичко трябва да запазим човешкия си образ.
Томислав Дончев - вицепремиер: В ГЕРБ има само един отбор и това е отборът на Борисов. И за това сме силни. В този отбор разбира се има и маратонки за дълго бягане, има и обувки с високи токчета, имаме ако е необходимо и подковани ботуши. Имаме всичко в отбора, но сме в един отбор. Всякакви коментари за разделение, групи, подгрупи са абсолютни спекулации.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Два дни до местните избори в Турция - ще запази ли Ердоган Анкара и Истанбул?
Два дни до местните избори в Турция - ще запази ли Ердоган Анкара и Истанбул?
ЕП продължава с подкрепата си към Лаура Кьовеши за поста на европейски прокурор
ЕП продължава с подкрепата си към Лаура Кьовеши за поста на европейски прокурор