Абонирай ме за най-важните новини?
ДА НЕ
НОВИНИ
Абонирай ме за най-важните новини?
ДА НЕ

Политически реакции след края на депутатските правомощия на Цветанов

Оставката на Цветан Цветанов като депутат заради имотния скандал днес беше приета от парламента. "За" гласуваха 121 депутати, 7 бяха "против" и трима "въздържали се". Депутатските правомощия на Цветанов бяха прекратени без дебат и без той да присъства в пленарната зала. През това време Цветанов обикаляше по стаите на парламентарните групи за последна среща с лидерите.

Надежда Василева
от Надежда Василева
19:50, 29.03.2019
Чете се за: 00:46 мин.
У нас
Волен Сидеров - председател на "Атака": Каза ми какъв размер за анцуг иска да му подаря, защото маратонки вече му подариха. Това е от нас, иначе си казахме, че сме работили нормално, моите шеги г-н Цветанов винаги ги е оценявал добре, тоест не се дразни от тях, така че и занапред ще имаме добри отношения.
Цветан Цветанов: С анцуга беше повече закачка. Волен Сидеров винаги има такива хубави моменти, в които може да отправи закачки към събеседника си.
Мустафа Карадайъ - председател на ДПС: Г-н Цветанов не излиза от политиката. Че излиза от НС, това е една тема, но той си остава зам.-председател на ГЕРБ. Между основните партии трябва да има диалог. Надявам се и в бъдеще с ГЕРБ този диалог ще продължи.
Цветан Цветанов: Искам да благодаря на колегите, въпреки че сме имали много спорове, може би на моменти сме се обиждали и сме стигали до по-сериозни крайности, но в политиката го има и това и аз съм убеден, че преди всичко трябва да запазим човешкия си образ.
Томислав Дончев - вицепремиер: В ГЕРБ има само един отбор и това е отборът на Борисов. И за това сме силни. В този отбор разбира се има и маратонки за дълго бягане, има и обувки с високи токчета, имаме ако е необходимо и подковани ботуши. Имаме всичко в отбора, но сме в един отбор. Всякакви коментари за разделение, групи, подгрупи са абсолютни спекулации.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Два дни до местните избори в Турция - ще запази ли Ердоган Анкара и Истанбул?
Два дни до местните избори в Турция - ще запази ли Ердоган Анкара и Истанбул?
ЕП продължава с подкрепата си към Лаура Кьовеши за поста на европейски прокурор
ЕП продължава с подкрепата си към Лаура Кьовеши за поста на европейски прокурор