НОВИНИ

Премиерен спектакъл на академичен цирк "Балкански"

Премиерен спектакъл на академичен цирк "Балкански" постави началото на новия игрален сезон. Тази вечер под купола се събраха на едно място десетки артисти с най-атрактивните си номера. В грандиозното шоу „Европа под брезентовото небе на цирк Балкански" се включват изпълнители от осем държани.

Цанка Николова
от Цанка Николова
22:25, 30.03.2017
Чете се за: 00:27 мин.
Още
премиерен спектакъл академичен цирк балкански

Атрактивни дресури, лазерно шоу и въздушна гимнастика оставиха без дъх посетителите на премиерния спектакъл на цирк "Балкански". Прецизността и професионализма на артистите неведнъж предизвикаха бурни аплодисменти в залата и изправиха публиката на крака.

акад. Александър Балкански, създател на цирк "Балкански": "Много труд, много упоритост, много постоянство, с което ние успяхме да спечелим доверието на цирковия зрител в България".

В програмата на спектакъла тази вечер беше предвиден и екстремния номер "Глобусът на смъртта" със шестима мотористи, но поради малък инцидент отпадна от програмата.

акад. Балкански: "Съжалявам много, но и при нас се случват инциденти. Това е част от нашата професия".

Зрителите обаче ще могат да го гледат навръх Великден, когато е Световният ден на цирка и се навършват 120 години от първото представление на българската циркова трупа.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Путин коментира арестите при масовите протести в Русия
Путин коментира арестите при масовите протести в Русия
Оланд и Щайнмайер потвърдиха общия ангажимент след Брекзит
Оланд и Щайнмайер потвърдиха общия ангажимент след Брекзит