НОВИНИ

Андрей Гълъбинов: Показахме много добър футбол

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:46, 29.03.2021
Чете се за: 00:57 мин.
Футбол
андрей гълъбинов показахме добър футбол

Нападателят на България, който играе в италианската Серия "А", сподели, че е останал доволен от играта на отбора и, че през първата част "лъвовете" са стояли наистина много добре на терена.

Гълъбинов, за когото това бе първи мач с националната фланелка от ноември 2017-та година, допълни още, че е нямал проблем със сработването си с партньора му в нападение снощи Спас Делев.

"Да, завръщане в националния отбор за мен. Доволен съм от играта, най-вече от отбора. През първото полувреме показахме много добър футбол и ако не бяхме допуснали гола, мачът можеше и да свърши по друг начин. Дузпата е била съмнителна, поне така ни казаха в съблекалнята, защото на терена изглеждат по малко по-различен начин нещата.

Със Спас се познаваме от години, той е добър футболист. Нямахме проблеми със сработването. Комуникирахме си много, тъй като отдавна не бяхме играли заедно, но според мен се получи добра синхронизация."

Нападателят на Специя завърши с оптимизъм, заявявайки, че отправна точка за България трябва да бъде именно мачът с Италия и, че се надява нашият тим да си тръгне с нещо от гостуването в Северна Ирландия.

"Трябва да тръгнем от този мач, не искам въобще да се връщам към двубоя с Швейцария. Трябва да си извлечем позитивите от мача с Италия, защото показахме много добър футбол, но все пак играхме срещу отбор, който е ставал четири пъти световен шампион. Тези хора играят заедно от години и срещу тях никога не може да е лесно.

В днешно време слаби отбори няма. Разбира се, Северна Ирландия не е Италия, нито пък Швейцария, но и те си имат своите силни страни и слабости. Ще се опитаме да ги затрудним по най-добрия начин и да се приберем с нещо от гостуването."

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Средно шестима безработни се борят за едно свободнo място
Средно шестима безработни се борят за едно свободнo място
Тридневна карантина в Бризбейн заради 7 нови случая на COVID-19
Тридневна карантина в Бризбейн заради 7 нови случая на COVID-19