НОВИНИ

БК Спартак Плевен спечели двубоя за трето място срещу Берое за Купата на Плевен

Във финала, който се изигра по-рано днес, Атлетик Констанца се поздрави с първото място, след като момчетата на Дан Флеешеру отказаха сънародниците си Питещ с 82:72.

Атлетик Костанца - Питещ
Снимка: bgbasket.com
bnt avatar logo
от БНТ
22:43, 15.09.2024
Чете се за: 01:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Спартак се поздрави с третото място на приятелския турнир за Купата на Плевен. Селекцията на Любомир Минчев се наложи над Берое Стара Загора с 83:73 в срещата за третата позиция, изиграна в зала "Балканстрой".

За спартаклии това бе първа победа в тяхната подготовка за новия сезон, като срещу името им личат и две загуби. Със същия баланс е и съставът, воден от Даниел Клечков. На 21 септември, събота, Спартак ще сложи край на проверките с домакинство на Шумен, докато ден по-рано Берое ще има визита на Академик Бултекс 99 в Пловдив.

Трей Холоуел окрили тимът от Плевен със своите 26 точки, включително и с 8 точни снаряда от далечна дистанция. Дерек Кълвър се отчете с 15 и 13 борби, Амад Ранд се разписа с 14 точки.

Кени Дай и Мартин Русев отговориха с по 15 точки за Берое, като първият завърши с 5 борби. Мартин Йорданов регистрира 11 и 7 овладени под двата ринга топки.

Във финала, който се изигра по-рано днес, Атлетик Констанца се поздрави с първото място на турнира за Купата на Плевен. Момчетата на Дан Флеешеру отказаха сънародниците си Питещ с 82:72.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Стрелба в близост до Тръмп
Стрелба в близост до Тръмп