НОВИНИ

ЦСКА-София привлече Георги Йомов

bnt avatar logo
от Калоян Николов
09:58, 18.08.2020
Чете се за: 00:41 мин.
Български футбол
цска софия привлече георги йомов

Вицешампионът на България ЦСКА-София привлече крилото на Славия Георги Йомов.

Двата клуба финализираха и последните детайли по трансфера и от днес офанзивният халф ще започне тренировки с новите си съотборници.

23-годишният футболист идва на "Армията" след петгодишен престой при „белите“, където записа 111 мача във всички надпревари, отбелязвайки 16 гола и 20 асистенции.

През 2018 г. Йомов стана носител на Купата на България, донасяйки трофея с вкарана решителна дузпа срещу Левски.

Младокът веднага ще бъде на разположение на наставника Стамен Белчев, като ще бъде картотекиран и за предстоящото участие на червените в Лига Европа.

"На ЦСКА не се отказва! Веднага приех възможността да премина в най-успешния български футболен клуб. Познавам повечето от момчетата, с които съм играл в националните гарнитури на страната. Личните ми амбиции напълно се припокриват с тези на клуба, а те са да се борим за победа във всеки мач, титла и купа на България, както и отлично представяне в Лига Европа през този сезон и занапред. Ще дам всичко от себе си да се преборя максимално бързо за титулярно място в състава и да докажа на най-великата публика, че заслужавам да нося червената фланелка!", заяви новото попълнение на "армейците" пред клубната медия.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Втората в света пропуска "US Open"
Втората в света пропуска "US Open"
Аякс си връща Луис Суарес
Аякс си връща Луис Суарес