НОВИНИ

Илиан Илиев: Най-важното е, че след толкова години се връщаме в Европа

Старши треньорът на Черно море вярва, че отборът му може да се представи достойно в мачовете от втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите срещу Апоел Беер Шева.

Илиан Илиев
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
21:37, 24.07.2024
Чете се за: 02:10 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев вярва, че варненци може да се представят достойно в предстоящите мачове от втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите срещу Апоел Беер Шева. "Моряците" гостуват на израелския отбор в Ловеч в четвъртък от 20:00 часа.

"Най-важното е, че след толкова години се връщаме в Европа и с нетърпение очакваме първия съдийски сигнал. Срещаме един много добър отбор, който е традиционен участник в европейските турнири. В силното първенство на Израел станаха трети, което говори, че имат качество и ние се уверихме в това, като ги гледахме. Ние също направихме добър сезон, напуснаха ни някои основни хора, но имаме момчета, които могат да влязат, за да се представим достойно. Бяхме по-свежи и игрово по-добре в двубоя срещу ЦСКА 1948. За съжаление, в други мачове победихме, но сега не успяхме. Европейските турнири са друго нещо. Това са два мача. Трябва да изиграем изключително внимателно двубоя и те го знаят, имаме доста опитни хора", коментира Илиев пред медиите.

Той си пожела спокойствие в състава преди мачове срещу Апоел.

"Дано да няма много вълнения и да сме по-спокойни. При някои момчета, които не са играли в евротурнирите, със сигурност има някаква тръпка. Дано всичко мине наред. Това, че няма да играем на техния стадион, където почти всеки мач се пълни, е предимство. Но пък така, като играем на този стадион я няма тази преса от страна на публиката. Така че, може да е предимство, може и да не е толкова", каза още той.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Валентин Илиев: Вярвам, че можем да постигнем добри резултати не само в утрешния мач, но и занапред
Валентин Илиев: Вярвам, че можем да постигнем добри резултати не само в утрешния мач, но и занапред