НОВИНИ

Какво си пожелават за 2021 година хората на изкуството?

bnt avatar logo
от Ростислава Генчева
12:52, 31.12.2020
Чете се за: 01:45 мин.
Още
Слушай новината

2020 година не беше лека за никого. В какво вярват и какво си пожелават за новата година хората, правещи изкуство у нас.

"Идва промяна. Идва нещо, което ще бъде ново. И в общуването, и в работата, така, че винаги промяната е за добре. А след войни, след гигантски катаклизми хората са най-свестни. Така, че дано да се случи така и този път", изрази надежда режисьорът Димитър Коцев - Шошо.

"Лично си пожелавам да видя усмихнати хора през следващата година, доволни и помагащи си един друг", сподели музикантът Стоян Янкулов - Стунджи.

"Пожелавам повече срещи с хората, пожелавам повече хюман тъч. Да изчезнат маски, да изчезнат ръкавици и да си стане всичко както преди или дори още по-добре. Да има любов като цяло", пожела си музикантът Мирослав Иванов.

"Да сме здрави, за можем да накараме много хора да се усмихват", на свой ред си пожела актьорът и музикант Стефан Вълдобрев.

"Пожелавам си артистите да бъдат оставени да свършат работата си, защото те правят света по-красив и те ни дават алтернатива на злото. И аз смятам, че това е смисълът, заради който ние се занимаваме с изкуство, продължаваме да го правим и не трябва да спираме. Пожелавам си, просто да имаме възможност да го правим", заяви писателката Яна Борисова.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нови опити за измама с фалшиви PCR тестове на "Дунав мост" при Русе
Нови опити за измама с фалшиви PCR тестове на "Дунав мост" при Русе
Деца от семейства на хора със специални нужди получиха неочакван коледен подарък
Деца от семейства на хора със специални нужди получиха неочакван коледен подарък