НОВИНИ

Кирил Десподов: Това е пътят

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:25, 01.04.2021
Чете се за: 00:45 мин.
Футбол
кирил десподов пътят

Нападателят на България Кирил Десподов коментира нулевото със Северна Ирландия в мач от световните квалификации, което донесе първа точка на "трикольорите" в тази група "С".

Бързоногият футболист изкара пълни 90 минути на "Уиндзор Парк" в Белфаст, след като се възстанови от травмата заради която пропусна двубоят срещу Италия миналата неделя.

"Не ми се струва, че бяхме плахи. Играхме борбено, отвърнахме с агресия. Те се опитваха да играят с високи топки заради високите им играчи, особено централният им нападател.", започна Десподов.

Крилото на Лудогорец коментира и ситуацията с капитанската лента на тима, която снощи бе носена от цели трима футболисти, като именно той бе и единият от тях.

"Няма значение кой е с лентата. Мисля, че примерът, който може да се даде, е агресивност и раздаване на 100 процента на терена. Когато видят, че този до теб се раздава, няма как и ти да не се. Това е пътят, който трябва да следваме.

Накрая футболист №1 на България за 2018-та година заяви, че играта на противника не е позволила на "лъвовете" да държат повече топката и изрази съжаление за пропуснатия шанс в края да отбележим чрез Димитър Илиев.

"Днес мачът беше 100 процента сигурен, че няма да може да се държи много топката, защото съперникът не предразполага така. Накрая опитахме и се получиха ситуации. За съжаление не ни покри късмета на Димитър Илиев да вкара в края, но не бива да забравяме, че и те имаха ситуации за попадение"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Даниел Наумов: Радвам се, че запазих мрежата суха
Даниел Наумов: Радвам се, че запазих мрежата суха
Офис на "Български пощи" отвори в метрото
Офис на "Български пощи" отвори в метрото