НОВИНИ

Момчил Цветанов: Показахме, че можем да се противопоставим на отбор като Италия

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:08, 29.03.2021
Чете се за: 00:50 мин.
Футбол
момчил цветанов показахме можем противопоставим отбор италия

Крайният бранител на Локомотив Пд и България Момчил Цветанов също се опита да извлече позитивите от представянето на България срещу Италия.

Той сподели, че "лъвовете" са показали друго лице срещу четирикратните световни шампиони и са успели да се "сбият" с "адзурите".

"Показахме, че можем да се сбием след първия мач. Показахме едно друго лице и, че можем да бъдем отбор и да играем заедно. Единствено тази грешка в 43-та минута ни костваше този първи гол и малко ни пообърка сметките, но след това показахме, че отново можем да се противопоставим на такъв отбор."

Цветанов сподели още, че наистина е трудно да бъде изграден синхрон в отбраната на България предвид факта, че играчите са прекарали само няколко дни заедно.

Нямаме време за изграждане на синхрон, но за това сме професионалисти и за това сме събрани най-добрие в националния отбор. Нямаме никакво време и за това трябва да работим и да слушаме треньора. Това е единствения начин да излезем от подобна ситуация. Отиваме в Северна Ирландия да се сбием и се надявам да победим.

Накрая шесткратният носител на Купата на България заяви, че на него и на всички в съблекалнята най-много им се иска да зарадват родните фенове с една победа.

Ние винаги сме в добро настроение. Дори и когато губим, се опитваме да извлечем някакви позитиви. Ние в съблекалнята най-много искаме да спечелим мач и виждате, че винаги има реакция. След такъв мач (б.р срещу Швейцария) днес показахме, че може да се сбием. Не виджам защо трябва да навеждаме глави.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Германия запазва най-висок кредитен рейтинг
Германия запазва най-висок кредитен рейтинг
Средно шестима безработни се борят за едно свободнo място
Средно шестима безработни се борят за едно свободнo място