НОВИНИ

Патрис Евра се пошегува с Роналдо с видео с овце

Кристиано Роналдо
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
14:54, 17.09.2021
Чете се за: 03:00 мин.
Спорт
Слушай новината

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Патрис Евра се пошегува с Кристиано Роналдо, публикувайки своя снимка със стадо овце.

Повод за реакцията на 40-годишния бранител, който е бил съотборник с португалеца на „Олд Трафорд“, е решението на Роналдо да напусне имението си и да се премести заедно със семейството си в друга къща.

Патрис Евра, който често проявява чувството си за хумор в социалните мрежи, пусна в Инстаграм видео клип. На него самият той се намира на някакво плавателно средство заедно със стадо овце. Патрис Евра надува специална свирка и държи овчарска гега.

Бербатов посочи предизвикателство пред Солскяер заради Роналдо

Текстът под видеото гласи: „Не се притеснявай, брато. Кристиано, местя моите овце далеч от твоята къща, овчарят може всичко.“

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Patrice Evra (@patrice.evra)

В медиите се появи информация, че Кристиано Роналдо е сменил имението си. Португалецът, който се нанесе преди няколко седмици, вече смени къщата по много необичайна причина. Звездата на Юнайтед и неговото семейство, не харесали факта, че в непосредствена близост до къщата има овцеферма. Блеенето на животните пречело на всички да спят, особено на играча на "червените дяволи".

Заедно с половинката си Джорджина Родригес и четирите си деца, футболистът напуснал дома си за 6 милиона паунда.

Ценен трофей за жената, пострадала преди мача на Роналдо

„Въпреки че имотът е красив и е сгушен в близките полета и гори, той се намира и близо до овце, които са много шумни рано сутринта. Роналдо е истински професионалист, който държи много на възстановяването си след мачове, така че реши, че е най-добре той и семейството му да се преместят“, сподели източник, близък до португалеца пред "Сън".

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Georgina Rodríguez (@georginagio)

Според агенциите за недвижими имоти имението е уникално. Въпреки добрите отзиви и високата цена, то не отговаря на всички изисквания на Роналдо.

Нападателят се завърна в Манчестър Юнайтед през лятото, като вече успя да се разпише във Висшата лига и в Шампионската лига.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кои са номинираните за наградата "Златното момче" за 2021 година
Кои са номинираните за наградата "Златното момче" за 2021 година
Разкриха два случая на иманярска дейност в района на Силистра
Разкриха два случая на иманярска дейност в района на Силистра