НОВИНИ

Петър Величков за думите на Венци Стефанов: Пълни лъжи

петър величков Димитър Бербатов Петров Стилиян Мартин Станков
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
21:36, 17.10.2021
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
Слушай новината

Един от членовете на екипа на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов – Петър Величков – определи като лъжа думите на Венцеслав Стефанов пред БНТ и го пита защо все още не са внесени документите от администрацията в Агенцията по вписванията.

„Това са пълни лъжи. С тези лъжи те целят да отклонят общественото футболно внимание от съществените въпроси, които трябва да бъдат важни. Да говорят с конкретика, изкарат факти, да изкарат хора, да извадят записи от охранителните камери, на хотелите, в които са били настанени делегатите, записи от охранителните камери на НДК“, започна Петър Величков.

По-рано днес Венци Стефанов заяви пред БНТ, че хора от екипа на Димитър Бербатов са опитвали да купуват гласове по време на конгреса, като привикват представители на малките клубове в тоалетните. На делегатите са били предлагани по 2000 - 3000 лева, каза още босът на Славия.

„Защо ако са видели, че се случва нещо нередно в НДК на 12 октомври и около НДК имаше хиляди полицаи, които ги охраняваха от народната любов, не ги поканиха да влязат вътре и да си свършат работата, ако нещо нередно е станало“, продължи един от най-приближените до Димитър Бербатов.

Малко по-рано днес и бившият нападател на Манчестър Юнайтед зададе 7 въпроса към ръководството на БФС, отново свързани с процеса по провеждането на конгреса.

„Защо седмица, след като конгресът е проведен, документите не са подготвени и внесени в Агенцията по вписванията. Защо? Какво правят в рамките на тази седмица? Чакат определени съдии да бъдат дежурни“, добави още Петър Величков пред БНТ.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Автор: Стефан Георгиев

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Избори 2 в 1: Гласуваме с машина и една карта за двата вота
Избори 2 в 1: Гласуваме с машина и една карта за двата вота
През нощта ще превали в планините, от утре - ще се затопли
През нощта ще превали в планините, от утре - ще се затопли