НОВИНИ

Пирин подава жалба срещу Георги Давидов, ще сезира и УЕФА

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:53, 11.09.2021
Чете се за: 02:55 мин.
Спорт
пирин подава жалба георги давидов сезира уефа
Слушай новината

Ръководството на Пирин (Благоевград) обяви, че е подало жалба срещу съдийството Георги Давидов по време на мача от 7-ия кръг на родната Първа лига срещу Локомотив (София).

"Орлетата" загубиха с 2:1 гостуването си в София, но благоевградчани имаха сериозни претенции относно отсъждането на дузпата в средата на второто полувреме, която донесе и трите точки на "железничарите".

В съобщението си на официалната Фейсбук страница от ръководството на Пирин коментираха и решението 11-метровият удар да бъде преизпълнен, след като системата ВАР маркира, че стражът на гостите Петър Петров не е бил с единия си крак на голлинията при удара.

Благоевградчани обявиха още, че намират за тенденциозно поведението на съдията Георги Давидов в мачовете им срещу Локомотив (София) и заради това ще отнесе въпроса и до европейската централа УЕФА.

"Да убиеш с усмивка!

ФК Пирин подаде жалба срещу съдийството на Георги Давидов, който ръководи срещата от 7-ия кръг на Първа лига срещу Локомотив (София). Жалба е подадена и срещу отговорника за системата VAR във въпросния мач - Иво Андреев.

Смятаме съдийството на Давидов и решенията на Андреев за абсолютно тенденциозни и целящи да повлияят на крайния резултат от въпросния мач.

Искахме да вярваме, че назначението на Давидов да ръководи мач между двата отбора след злополучния за него двубой през октомври миналата година, когато направи и невъзможното да "наклони везните" в полза на единия отбор (Локомотив (Сф) - Пирин 3:1 от 03.10.2020 и подадена жалба срещу съдийството) е случайно. Но уви, оказа се, че нищо случайно няма.

Той отново бе тук, за да екзекутира.

Направи го с усмивка и огромно задоволство, както може да забележите на снимката по-горе. Отсъждайки дузпа фантом.

Усмивка на задоволство най-вероятно е имало и по-лицето на отговорника за VAR Иво Андреев, който реши, че нашият вратар Петър Петров не е застъпил голлинията при изпълнението на дузпата.

За поредната екзекуция (този път с усмивка) ФК Пирин ще сезира УЕФА.

Надяваме се, че най-сетне справедливост ще има и все още вярваме във Феърплея. Дано скоро отново да не станем свидетели на поредния епизод от криминалния сериал.

"Да убиеш с усмивка" вече го гледахме.", гласи съобщението на Пирин.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Политическите коментари след актуализацията на бюджета
Политическите коментари след актуализацията на бюджета
Президентът Радев: Изборите ще бъдат 2 в 1 на 14 ноември
Президентът Радев: Изборите ще бъдат 2 в 1 на 14 ноември