НОВИНИ

Пуснаха в продажба билетите за боксовия двубой Пулев - Чисора

Борил Гочев
от Борил Гочев
17:54, 09.06.2022
Чете се за: 01:37 мин.
Спорт
пуснаха продажба билетите боксовия двубой пулев чисора
Слушай новината

Организаторите на боксовия сблъсък в тежка категория между Кубрат Пулев и Дерек Чисора пуснаха в продажба билетите за събитието, което е планирано за след месец - 9 юли.

Арена на втория сблъсък между Пулев и Чисора ще бъде зала "О2 Арена" в Лондон, която е с капацитет от 20 000 места, а цената на билетите е между 40 и 400 паунда.

Първата битка между Кубрат Пулев и Чисора се проведе през май 2016 година, но тогава двамата се срещнаха в Хамбург в спор за европейската титла в тежка категория. За наша радост българинът се наложи с 2:1 съдийски гласа.

Оттогава насам Кубрат изигра още седем двубоя на професионалния ринг, в който записа шест победи и едно поражение, което беше срещу Антъни Джошуа в битката за световната титла.

За последно пък Пулев беше на ринга преди по-малко от месец в Калифорния, където записа категорична победа над американеца Джери Форест.

От друга страна предстоящият му съперник Чисора се намира в серия от три поредни поражения, губейки от Олександър Усик и на два пъти от бившия световен шампион Джоузеф Паркър.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бойко Рашков отговори на обвиненията на "Има такъв народ"
Бойко Рашков отговори на обвиненията на "Има такъв народ"
Съветът по сигурността обсъди развитието на войната в Украйна
Съветът по сигурността обсъди развитието на войната в Украйна