НОВИНИ

Валдас Дамбраускас: България ще победи Литва с 1:0

Борил Гочев
от Борил Гочев
19:34, 04.09.2021
Чете се за: 01:30 мин.
Спорт
валдас дамбраускас българия победи литва
Слушай новината

Старши-треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас сподели какви са неговите очаквания относно предстоящия мач между националните отбори на България и Литва.

Двата тима излизат един срещу друг в световна квалификация утре вечер от 19.00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Според литовския наставник на Лудогорец обаче неговите сънародници няма да успеят да се преборят с българските "лъвове", които ще се поздравят с крайния успех, макар и с минималното 1:0.

Дамбраускас обаче заяви, че не се знае какво лице ще покаже Литва, тъй като не е ясно в какъв състав ще излязат прибалтийците утре вечер в София.

Треньорът на българския шампион не пропусна да поздрави и "лъвовете" за спечелената точка като гост на Италия в четвъртък вечер, допълвайки, че е останал щастлив от това да види трима играчи на Лудогорец да започнат от първата минута мача във Флоренция.

Мачът България - Литва от Група С на квалификациите за Световното първенство в Катар ще може да наблюдавате утре вечер от 19.00 часа НА ЖИВО в ефира на БНТ 1 и онлайн на сайта bntnews.bg/sport.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Литва се изправя срещу България без своя селекционер
Литва се изправя срещу България без своя селекционер
8 души са ранени при престрелка в центъра на Триест
8 души са ранени при престрелка в центъра на Триест