Абонирай ме за най-важните новини?
ДА НЕ

"Аз и моите жени" - нов сериал в ефира на БНТ (СНИМКИ)

Цанка Николова
от Цанка Николова
21:18, 06.10.2021 (обновена)
14248
Чете се за: 02:30 мин.
Още
Слушай новината

Започнаха снимките на най-новия телевизионен сериал на БНТ - 6-серийната комедийна драма "Аз и моите жени", която тръгва в ефир през пролетта на 2022 г.

Продукцията, спечелила на конкурсната сесия за филмопроизводство на обществената телевизия, е хармонично съчетание от сериозни, драматични и социални теми, поднесени с приятен и свеж хумор.

Сериалът проследява актуални човешки взаимоотношения, засягащи наболели проблеми на съвременното общество и ни прави съпричастни на трагикомичния сблъсък на някои модерни европейски виждания с разбиранията на част от българите днес.

Сценарият е дело на Теодора Маркова, Невена Кертова и Георги Иванов, режисьор е Боя Харизанова, а оператор – Борис Луканов.

"Аз и моите жени" разказва историята на хирурга Филип (Димитър Живков), озовал се в паралелна връзка с две различни жени – Кристина (Мария Сотирова) в София и Мая (Христина Джурова) в Бургас. Но двата коренно противоположни свята, в които заживява, не са плод на негова случайна слабост, а огледален образ на собственото му раздвоение и кризата на личността, в която е попаднал, търсейки удовлетворението и смисъла в забързания консуматорски живот около себе си. В ролята на най-добрия приятел на Филип – д-р Крумов – зрителите ще видят актьора Башар Рахал.

Сюжетът на сериала представя последиците от консуматорския живот на високи обороти, превърнал се в основна болест на модерното общество. Житейските терзания на героите ще ги доведат и до поредица от комични ситуации.

"Аз и моите жени" е комедийна драма, в която ще се преплетат потисканите желания, търсенето на щастието и кризата на средната възраст.

В главните роли зрителите ще видят Димитър Живков, Мария Сотирова и Христина Джурова. Участват още Башар Рахал, Росица Александрова, Димитър Баненкин, Явор Ралинов, Красимир Митов, Райна Караянева, Емануела Шкодрева, Чавдар Монов, Красимир Добрев и други.

Вижте и още за сериала в репортажа на Цанка Николова

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Почина легендата Джони Пенков
Почина легендата Джони Пенков
Испания развенча непобедимата Италия за исторически финал в Лигата на нациите
Испания развенча непобедимата Италия за исторически финал в Лигата на нациите