НОВИНИ

Ивайло Ивков пред БНТ: От Левски считат, че няма просрочено задължение към мен, аз съм на противоположното мнение

ивайло ивков вече изпълнителен директор пфк левски
bnt avatar logo
от БНТ
21:02, 07.03.2024
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
Слушай новината

Бившият изпълнителен директор на Левски Ивайло Ивков отново даде телефонно интервю за БНТ, в което коментира позицията на "сините" относно поискането от него възнаграждение в размер на 15 000 лева.

Припомняме ви, че вчера се разбра, че Ивков е изпратил писмо до клуба от "Герена", в което призовава между двете страни да бъде подписано споразумение, тъй като адвокатът изрази мнение, че трябва да му бъдат изплатени три заплати.

В отговор на това от Левски по-рано днес пуснаха декларация, в която категорично заявиха, че нямат просрочено задължение към Иво Ивков, който обаче разкри, че е противоположното мнение.

"Клубът счита, че няма просрочено задължение към мен. Аз обаче съм на противоположното мнение и съм изложил правната ми аргументация в писмата, които от Левски бяха така любезни да публикуват. Лошото е, че ако аз се окажа прав, то тогава последиците за клуба могат да бъдат много сериозни", сподели бившият изпълнителен директор на Левски.

"Бях готов да се откажа от цялата сума, която надвишаваше размера на двегодишния ми телефон, в който имах лични данни, и лаптопа. Те обаче поискаха да ги върна, аз платих 3200 лева и им казах, че съм готов да подпишем споразумение, че опрощавам всичко над тази сума. Клубът счита, че нищо не ми дължи. Аз няма да сезирам съда, защото не смятам, че това е необходимо", коментира Ивайло Ивков.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Лили Иванова в Брюксел: Концертът ѝ предизвика фурор в сърцето на Европа
Лили Иванова в Брюксел: Концертът ѝ предизвика фурор в сърцето на Европа
Светът преживява най-топлата зима, откакто се води статистика
Светът преживява най-топлата зима, откакто се води статистика